item4
warmgreyfondje
warmgreyfondje1
openharddiskdrive
item5
item2
item3
item5b
winadmeinslogo3
powerbutton

Uw ei

item9
Winadmins

Winadmins heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhouden van computernetwerken, servers en workstations voor het midden en kleinbedrijf. En omdat wij alleen de kennis leveren werkt Winadmins op het gebied van de levering van hard- aen software nauw samen met enkele geselecteerde Business partners. Ook in het geval dat u zelf goede contacten hebt voor uw hard- en software wensen stellen wij ons transparant op en kunt u gebruik maken van onze automatiseringskennis, ervaring en diensten voor de implementatie en onderhoud van uw automatiseringswensen.

Bij het samenstellen van uw automatisering is onze uitgangspositie dat continu´teit voor een bedrijf een belangrijke zaak is en daarom besteden we veel aandacht aan het vinden van de juiste balans tussen toepasbaarheid, duurzaamheid en natuurlijk het kostenplaatje. In de praktijk betekent dit, dat de door ons aangelegde systemen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben zodat de Total Cost of Ownership (TCO) over jaren zeer laag gehouden kan worden.

Een goed aangelegd en uitgerolde automatisering voorkomt ergernis, stress en extra onderhoudskosten en dit is waar wij ons aan verbinden!

Winadmins als uw automatiseringspartner

home
systeembeheer
abonnementen
Winadmins
contact
home
systeembeheer
abonnementen
Winadmins
contact
automatisering
automatisering
networking1
SYSTEEMBEHEER
bedrijfszeker in systeembeheer
remote support
remote support
remote support
Winadmins Winadmins contact automatisering remote support remote support